Aphrodite 97 Kft.

    Kezdőlap   Katalógus   Rendeléseim   Kosár megnézése    
  
 
Keresés:
        
   
Kezdőlap   |   ÜZLETEINK   |   Aphrodite97.hu   |   Kapcsolatfelvétel   |   Partnereinknek   |   Ajándékutalványok   |   Oldaltérkép
 A kosár üres.
 ( Kosár megnézése   MEGRENDELÉS )
 

Hírlevél feliratkozás

* Név
* Email:

Részletes információ hírlevelünkről


 

KezdőlapPEDIKŰR eszközök, anyagok  

PEDIKŰR eszközök, anyagok

Pedikűr eszközök és anyagok

A lábápolás és a pedikűr szorosan összetartozik, de nem ugyanaz. A pedikűrt a pedikűrös végzi kézi pedikűr szerszámokkal, pedikűr géppel, szükség esetén speciális pedikűr szerszámokkal. A lábápolás a mindennapi testápolás része.

 

A pedikűr az egészségügy és a szépségipar hiánypótló szakmája, melyre egyre több embernek van szüksége. Webáruházunkban és az üzleteinkben széles választékot kínálunk rozsdamentes pedikűr szerszámokból, rozsdamentes lábköröm csípőkből, speciális lábápoló készítményekből, és a Cuccio Naturale Spa kényeztető lábápoló készítményekből.

 

Oktatási Centrumunkban a lábápolás, a gyógypedikűr, a gépi pedikűr, a speciális lábköröm kezelés, a SPA pedikűr és a talp reflexmasszírozás profi oktatókkal, profi szinten megtanulható. Bővebb információ

 
Rendezés:    Termék      Ár     Alapértelmezett    

Ekuna Spray System pedikűrös gép

Termékkód1: gep005

Ár : 550.000 Ft

Spray system EKUNA pedikűrös gép. A gép a lábápolást is megkönnyíti. Biztonságos, kíméletes a vele végzett pedikűr. A kiegészítő sokféle frézzel, maróval, csiszolóval a lábápolás minden tevékenységét el lehet végezni. A pedikűrt géppel csak azok végezhetik, akik kéz és lábápoló, műkörömépítő szakvizsgát tettek, plusz elvégeztek egy gépi pedikűr továbbképző tanfolyamot.

 

Loading...